Goede vrijdag 15 april 2022

Normaal gesproken organiseert het Nationaal Katholiek Thuisfront en de dienst Rooms Katholieke Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht voor militairen, veteranen en hun gezinnen op Goede Vrijdag een Kruisweg in het Kruiswegpark in Roermond.

Helaas heeft het bestuur van het NKT, in goed overleg met de Hoofdkrijgsmachtaalmoezenier en de Dienst Rooms-Katholieke Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht moeten besluiten om vanwege de Corona pandemie ook dit jaar geen Kruisweg te organiseren.
Onze veteranen vormen op zichzelf al een kwetsbare groep en zolang niet iedereen gevaccineerd is willen wij geen enkel risico lopen op de verspreiding van het virus.

Volgend jaar zal de Kruisweg, Deo Volente, plaats vinden op vrijdag 15 april 2022.

Deel dit bericht:

Meer berichten

Requiemviering 6 november 2021

De Nationale Herdenkingsviering voor overleden Defensiepersoneel zal in 2021 plaatsvinden op zaterdag 6 november, tenzij er opnieuw maatregelen zijn genomen in het kader van de Corona pandemie. Requiemviering 2021 ook

Boek: Als vrede je lief is

Boekpresentatie ‘Als vrede je missie is’ geschreven door Mineke de VriesVorig jaar september ontving het bestuur van het NKT een informatiemail van mevr. Mineke de Vries. In deze mail beschreef mevr.