Goede vrijdag 15 april 2022

Door de Corona pandemie hebben we twee jaar op rij moeten besluiten geen Goede Vrijdagviering voor Veteranen te organiseren. De laatste keer was op vrijdag 19 april 2019. 

Maar dit jaar kan het gelukkig weer en op Goede Vrijdag 15 april 2022 organiseren, het Nationaal Katholiek Thuisfront en de dienst Rooms Katholieke Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht, voor militairen, veteranen en hun gezinnen een Kruisweg in het Kruiswegpark in Roermond. 

Dit jaar is dat voor de 13de keer.

Klik hier voor het Persbericht

Deel dit bericht:

Meer berichten

app

Catholic Military Connect app

Kardinaal Parolin adresseert militair personeel wereldwijd tijdens de lancering van een unieke app voor jonge militairen door het Apostolat Militaire in samenwerking met Twitteren met GOD. [Lourdes, 13 mei 2022]

Requiemviering 6 november 2021

De Nationale Herdenkingsviering voor overleden Defensiepersoneel zal in 2021 plaatsvinden op zaterdag 6 november, tenzij er opnieuw maatregelen zijn genomen in het kader van de Corona pandemie. Requiemviering 2021 ook