Militaire bedevaart Lourdes 2023

Al vele jaren organiseert Stichting Militaire Lourdes Bedevaart bedevaart naar Lourdes, in nauwe samenwerking met de dienst Rooms Katholieke Geestelijke Verzorging (RKGV). Jaarlijks reizen ze in mei met zo’n 200 tot 300 personen naar deze beroemde Franse bedevaartplaats. En wordt gereisd per vliegtuig, bus en op de motor. Een enkeling loopt of komt op de fiets. Hieronder vind je een leuk artikel over deze bedevaart. Klik erop voor een vergroting.

Deel dit bericht:

Meer berichten

Foto’s en video Goede Vrijdag viering 2023

Op vrijdag 7 april om 15.00 uur vond in Roermond de Kruisweg voor militairen, veteranen en hun thuisfront plaats. De Goede Vrijdagviering wordt steeds beter bezocht. Onderstaand vindt u een foto

Kruisweg voor veteranen in Roermond op 7 april 2023

Nederland kent ruim 100.000 veteranen. Zij zijn over de gehele wereld ingezet in oorlogsomstandigheden of vergelijkbare situaties inclusief vredesmissies.  Om hen erkenning en waardering te geven, wordt eind juni de

Verslag en foto’s Requiemviering 2022

Jaarlijkse Herdenkingsviering voor overleden Defensiepersoneel in een volle Sint-Odulphuskerk in Best “Gods liefde is een liefde over alle grenzen. Gods liefde kan alles in het leven aan”. Dat was het