Catholic Military Connect app

app

Kardinaal Parolin adresseert militair personeel wereldwijd tijdens de lancering van een unieke app voor jonge militairen door het Apostolat Militaire in samenwerking met Twitteren met GOD.

[Lourdes, 13 mei 2022] “In de hoop dat de nieuwe Catholic Military Connect app jullie zal begeleiden op jullie weg, nodig ik jullie allen uit om net zoals ik de app te downloaden!” Met deze woorden lanceerde Kardinaal Pietro Parolin, de Staatssecretaris van het Vaticaan, de nieuwe app. In een videoboodschap sprak hij militairen van over de hele wereld toe, terwijl meer dan 8000 militairen uit vele landen zich verzamelden in Lourdes om te bidden voor vrede, verzoening en broederschap.

De Catholic Military Connect app is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van het Apostolat Militaire International, dat streeft naar broederschap tussen militairen wereldwijd, het versterken van vrede en het geven van strategisch advies, en het Twitteren met GOD project dat is opgezet door Father Michel Remery in dialoog met jonge mensen van over de hele wereld.

Deel dit bericht:

Meer berichten

Foto’s en video Goede Vrijdag viering 2023

Op vrijdag 7 april om 15.00 uur vond in Roermond de Kruisweg voor militairen, veteranen en hun thuisfront plaats. De Goede Vrijdagviering wordt steeds beter bezocht. Onderstaand vindt u een foto

Kruisweg voor veteranen in Roermond op 7 april 2023

Nederland kent ruim 100.000 veteranen. Zij zijn over de gehele wereld ingezet in oorlogsomstandigheden of vergelijkbare situaties inclusief vredesmissies.  Om hen erkenning en waardering te geven, wordt eind juni de

Verslag en foto’s Requiemviering 2022

Jaarlijkse Herdenkingsviering voor overleden Defensiepersoneel in een volle Sint-Odulphuskerk in Best “Gods liefde is een liefde over alle grenzen. Gods liefde kan alles in het leven aan”. Dat was het