Lunch bij Café Restaurant Parkzicht in Roermond

Door de grote verkeersdrukte, ieder jaar op Goede Vrijdag, vanwege het Paasweekeinde, bood het bestuur van het NKT , dit jaar voor de tweede keer, de bezoekers voorafgaand aan de Kruisweg een eenvoudige lunch aan. Na de lunch gingen de gasten gezamenlijk naar de kapel in ’t Zand voor de Kruisweg.
Krijgsmachtbisschop Mgr. Everard de Jong en Hoofdkrijgsmachtaalmoezenier Jean-Paul Thöni openden de tocht door het aansteken van een uitzendkaars in de kapel In ’t Zand. 
Dit symboliseert de verbondenheid met militairen die uitgezonden zijn om ver van huis, vrede en veiligheid te waarborgen.
Daarna begon de wandeling langs de staties in het park.
https://www.kruiswegpark.com.

Met dank aan fotograaf Pim Ermers.

Deel dit bericht:

Meer berichten

Foto’s rondleiding Indie monument roermond

Rondleiding bij het Nationaal Indië Monument en het Monument voor Vredesoperaties.Voorafgaand aan de Goede Vrijdagviering voor militairen, veteranen en hun thuisfront organiseerde het Nationaal Katholiek Thuisfront een bijeenkomst bij het

Militaire bedevaart Lourdes 2023

Al vele jaren organiseert Stichting Militaire Lourdes Bedevaart bedevaart naar Lourdes, in nauwe samenwerking met de dienst Rooms Katholieke Geestelijke Verzorging (RKGV). Jaarlijks reizen ze in mei met zo’n 200